You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
broadband 1 malaysia @ RM25 per month
Friday, February 3, 2012 @ 12:46 AM | 4 Comment [s]

da 2 bulan gune
alhamdulillah..dr Rm68 kini Rm25 sahaja
speed still same malah lebih laju
saje nak berkongsi dengan rakan2 semue
al-maklumlah sebgai students ni xde disiplin nak byr setiap bulan Rm68

pakej ni senang je
setiap bulan bile nak gune topup Rm25 CELCOM
bayar dlu bru dpt gune
kalau broadband, kite mmg ley gne je
tetibe tiap bulan kne byr ..time2 da pokai kne cr duit nak byr

senang citer jimat sgt la gne pakej ni
mungkin bg aku yg juz on9 fb,blog n youtube ni x terasa sgt
tp kwn aku yg jns download2 movie ni pon ckp
mmg berbaloi-baloi
jum la cari broadband ini dan bertukar kepada broadband 1 malaysia
:D









Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping