You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
saye bukan mate 916 a.k.a EMAS
Friday, December 16, 2011 @ 11:42 AM | 0 Comment [s]

entry ni just nak share 1 penyakit yang mungkin kwn2 anda hidapi
seperti saye 
name sainstifik nye allergy
antara simptom2 nye:
*tidak boleh pakai butang tudung, akan gatal dan sampai boleh luka , berdarah ataupun bau busuk
*tidak boleh memakai jam besi (style ladies) tu..t keluar biji2 air yg sgt GATAL
*tidak boleh pakai rantai silver (sgt terkilan coz design rantai silver sgt cantek berbanding emas)
*begitu juga dengan cincin mahupun subang  silver ye

TAPI SEMUA MASALAH INI AKAN SELESAI JIKA BRG2 DIATAS DIGANTI DGN EMAS

bukan nak demand tapi ini lah masalah saye dan *bebarapa wanita* lain alami. kepada bf2 jgan lah kecil aty
jika adiah2 yang anda berikan kepada gf anda tidak di pakai
kerana KAMI mmg ALLERGY BESI!!

mungkin pada mereka yang x pernah ataupun alami rase benda ini semua hny la propa semata
tapi ini lah hakikat.
pernah dulu sye mengeloh dgn mak
"mak..kite nye leher ni sakit..berair je smp kene alas tisu dkt tmpt butang ni kalau tidak tudung sek wane kuning coz berair"
mak hny mampu jaitkan tudung je 

P/s: KAMI BUKAN DEMAND 916 OKE =)




 





Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping