You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
hampir ke hujung
Sunday, April 10, 2011 @ 2:53 PM | 0 Comment [s]

sem ni aku sem 4
huzzz
jup je da nak final ..
sem ni study week aq hampir 2 minggu
mst course lain inat woooow bez nye dak deg akaun
MAAF YE ANDA SALAH
kami semue sgt perlu bermati2an
sem ni 8 subjek tp final 6 subjek
killer paper tok dak2 part4
"FAR400 & MAF 420"
aku x tau la sem ni aku blajar ape.
terlampau fokus far dr awal smp aku terlupe nak study ag 7 subjek yg len
takut nye
skrang baru aku sedar yang aku byk tertinggal
tapi aku akan wat yg terbaek mse study week ni
hope kawan2 aku dpt membantu
aku serba sedikit
sem4 tiada target cume berharap aku x kan FAIL mne2 subjek
sem ni aku tiada la sgt masalah emosi
semue ok
bf yg memahami dan menyokong ape je yg aku wat
dan kawn2 yg salu berusaha bantu-membantu tok dapt carrymark yg ok
kate2 semangat aku tiap2 sem
KUJI!!KAU BOLEH TP JANGAN LEKA
SEBAB
MEREKA LAGI KUAT BERUSAHA DARI KAU!!
bile aku bace je ayat ini,serta merta aq akan jadi lebih lincah dr selalu..
korang doakan aku ye..:))


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping