You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
"Contest Sahabatku Kesayanganku~!!"
Tuesday, April 19, 2011 @ 11:38 PM | 0 Comment [s]

mizz azreen yg tag aq
maybe sbb aq x tau nak cr contest sendiri kot
hahahaha
papepon aku sahot cabaran die..
aku letak gambar ini ye

sgup aku bukak album waktu sek dulu
menggunekan nset yg cikai2 je
aq dpt la paparkan pic ini
ini pic waktoo aku form5 di SMT PERD jb 2007
waktoo ini ngah sebok kms kls nak susub meja tok SPM
aq n dak2 ni sebok jugak susun badan nak mek gambor
sblm SPM
kenangan sekolah membuat aku lebih mengenal erti berusaha
sbb tanpa usha aku x kan berada di tmpat aku blajar skrg
(uitm~bachelor accountancy)

TGK2 SMP TERAKHER..TARIKH TUTUP 15 APRIL
MALOO NYE :p
papepon aku nak antr gak menunjukan aku bkn stkt nak join tp aku appreciate kwn2 aku
klik ini kalo nak malu cm aku .
kate2 aku tok semue

WHATEVER YOU GIVE TO LIFE, IT GIVE YOU BACK
DO NOT HATE ANYBODY
LOVE OTHER AND LOVE WILL COME BACK TO YOU





Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping