You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
closing stock LEMBU ku :8)
Tuesday, February 15, 2011 @ 12:34 AM | 1 Comment [s]

tetibe ary ni nak kire lembu2 yg ade pade aku
juz nak tgk bpe byk brg yg aku n "die" da abezkan duit
aku nak ucp kan tq pade "die" coz susah2 jew bg
tp ade gak yg aku bli sendiri tau
maken lame maken excited nak kumpol byk2 LEMBU aku nih
bg penuh 1 bilik
sejak da penuh bilik ngan lembu nih
tido aku maken x selesa coz aku cume dpt 1/3 je dr tilam aku jew
kadg2 time panas tuh aku baling gak anak2 aku tuh
tp t tgh mlm kutip balek smbil membebel sowg2 "cian anak ibu ni"
hahahaha
aku hrp korg kalo nampak lembu ingat lah aku (KUJI).

lembu pertame aq dpt kt matrix.name nye ADIK


ni beso sikit jew dr yg ats.
name die ABANG!!

ni paling beso dr semue .ngan aq2 kecik da.
name die BABY
dpt naek sem ary tuh

ni lak key chain
aku beli tyme ad majok ngan aku
kami letak ini kat tali kad matrix kami.

ni file LEMBU gak
sbnrnye ade 2 tp sem ni gne 1 jew
ni mak yg belikan coz mak tau anak die ni ske sgt lembu
ade lembu bru semangat nak blajo
(blajo ke :P)

ni lak lampu tido.
bile tido t lampu biru chye nye
bru romantik tido t

ni pen warne itam
kami beli sepasang kat datara pahlawan
"lembu ngah sap susu"

payung lembu ku...
asyek gne jew smp karat da payung ni

ni tshirt "i want born to be..
gmbr lembu ye


ni lak tabung.aq nye wane pink..ad nye wane biru
da 2 kali da tabung nie penuh
(bajet mnabung)


bkn stkt bju
suar pon aku ade
ni 1 fmly aku ade
aq adiah kan mereka semue waktu anniversary mak n abh aku
hehehehe



ni sye makn eskrim mo0
hahaha
btg eskrem pom simpan kan
toi2 gile an


lastly adiah yg aku bg ad smlm
bantal lembu
bli kat jusco ye
dgn harge *rahsie*



Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping