You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
contest muke itik itu cun
Sunday, October 10, 2010 @ 8:41 PM | 0 Comment [s]

jum2 join..
try and error..
kne try join sbb amek pic ngn gaye mulut itik pon 1 error sbnrnye :O
mimie nih tag aq sbb semue pic aq gye itik kot..

L.O.A.D.I.N.G....


ITIK mst ske kan ramai wat mke cam die..
termasoklah dak2 u cam kami nih..
KAMI SERASI BILE SEMUE WAT MKE ITIK!!!
bab tu aku up pic ini nak show kt semue KAMI GENGZ ITIK!!!


thanx to innovator contest ni:



























want to know more about this contest??juz click here once only ok?!!

here some term & regulation bout this contest:

1. Anda mestilah bloggers juga n warganegara MALAYSIA..tk kisah berada di mana2..juga tk kisahlah jadi follower MISZNORUL atau tak..
2. Sila UP 1 entri yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK ITU CUN MISZNORUL"
3. Dalam entri itu, anda perlulah letak pic anda , tk kisah la anda sorang atau beramai2 ..tp anda mesti ade dalam pic itu smbil menggayakan pose mulut itik..
4. Selain itu, perlu lah letak link http://www.misznorul.blogspot.com/ dan juga pic sy spt di atas
(copy di sini)
5. Jangan lupa tag 2 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )
5. Dah siap, sila tinggalkan link di ruangan pesanan entri ini..supaya senang sy tengok n copy gambar2 anda yg cun itu..
6. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 31 Oktober 2010 (ahad)
7. Contest ini akan diadili oleh 3 rakan2 photographer sy di mana profile mereka akan dirahsiakn..(jika mendapat kebenaran baru leh bagi



kamu berdue meh join!!
saya punya angsa
erni


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping