You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
MY LOVE STORY
Monday, July 26, 2010 @ 1:15 AM | 0 Comment [s]


25 july 2010
Dahtaran Pahlawan , MELAKE
10 am until the next day


i will miss diz moments with you ,HAZLI HAINI...
only 1 SenTencE, 3 WorDs and 8 aLpHaBeTs to describe my feeling .
I LOVE YOU




MY LOVE STORY :
pade mse ini aku ngan die stay kat mcd dr kol 2.30 pagi smp la 6.30 pagi ..kami overnite coz sje nak spend mse bersme sebelum bln RAMADHAN tibe t...untuk mengelak kan aku ngantok...aku suroh la die pkai skraf aku tuh...pnt aku gelak2 tgk mke die pkai aku nye tuhh.aku amek pic die lalu aku berkate :.

suziyana misni a.k.a aku : b...nape b wat jew ape yg syg suwo...b layan jew pale otak syg yg
mengong nih..

hazli haini a.k.a ad : ye la...syg sorg je la awek b...kalo b ade 2 awek...xde nye syg layan pale otak syg
nih..sygg jew pengarang jantung b...

lalu ngan mke yg malu2 aku berkate ngan b aku tuh....kalo cm gini syg sggp ngn b smp bile2 smp kepale ku di atas bahunye ...

Posted by Picasa


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile Stuff Links



tagline
pls give me the happiness.

Round of applause
Template by : | SUZIYANA
Background :
SUZY
#Don't remove this
#Don't ripping